Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

zaterdag 28 april 2012

Geregeld!

Afgelopen donderdag kreeg ik een mailtje van de CF-verpleegkundige dat ik een avond mocht kiezen volgende week.. Haha wat een luxe.. Ik had keus uit wo/do, do/vrij, vrij/za..
Ik heb voor woensdag avond gekozen. Dit kwam het beste uit met vervoer, mama is dan vrij van der werk. Anders moet zij ook weer van alles gaan verzetten..

Woensdag moet ik om 14.00u binnen zijn. Het is een avond/nacht opname, maar ik vind 14.00u toch echt middag. Nja die paar extra uurtjes overleven we ook wel.
Ik begin het nu wel spannend te vinden.. Hoe zou het gaan?! Bij de meeste ging het goed zij mijn dietiste, maar zul je net zien dat ik daar niet bij hoor haha.. Nu zit ik van alles in mn hoofd te halen wat misschien helemaal niet klopt.. Dus ik probeer zo nuchter mogelijk te blijven..Mijn eigen dietiste is er die dag ook, dus dat vind ik wel fijn. Zij kent mij en ik ken haar. Er is een 1persoonskamer aangevraagt, maar of dit ook gaat lukken weten ze niet..
Ik hoop het wel, want ik vind het dus echt niet fijn als ik die sonde moet gaan inbrengen en het gaat niet goed, dit wordt de eerste keer dus ik weet ook niet hoe ik daar op ga reageren, dat er nog andere mensen bij op de kamer zijn, die gezellig mee kunnen gaan genieten.. Ook slaap ik altijd slecht in ziekenhuizen, maar helemaal met een kamer vol bejaarden die gaan spoken 's nachts.. Maar goed dit is allemaal even afwachten..

Eerst nog een paar leuke dagen voor het zover is!
Woensdag of donderdag volgt er weer een blogje!

Fijn weekend allemaal.
Liefs xx

4 opmerkingen:

  1. oooh spannend!!! en ja hoor de dosis ziekenhuisstress is al volop aanwezig, zoo herkenbaar.
    Heel veel sterkte en hopelijk valt t allemaal reuze mee

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Succes met de sonde!! Tip: Pak er een glas water bij!!! Op t moment dat de sonde je keel raakt, gaan drinken en dan de sonde verder duwen. Dan lukt t beste (was bij mij eig de enige manier die werkte)

    xxx Tamara

    BeantwoordenVerwijderen