Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

woensdag 2 mei 2012

Nachtje EMC

Vandaag was het zover.. Nachtje EMC voor het leren inbrengen van de sonde.
Tot gistere voelde ik me totaal niet zenuwachtig, maar vanmorgen begonnen de kriebels te komen.

Achteraf is het nergens voor nodig geweest. Het ging goed. Eerst goed na de instructies van de verpleegkundige geluistert en toen mocht ik het gaan proberen. Ik had er voor gekozen om het gelijk zelf te doen. Thuis moet ik het ook zelf doen. Na een aantal keer niezen en een heleboel tranen over mijn wangen zat ie erin. Die tranen waren meer van het irriterend gevoel in mijn neus en keel dan dat het pijn deed.

De sonde is sinds 20.00u aangesloten tot de volgende morgen 8.00u. Hij loopt heel langzaam in. Ik merk er helemaal niks van. Ik ben benieuwd of ik goed kan slapen, maar we zien wel. Ik lig gelukkig lekker alleen op een kamer :)
Morgen vroeg komt de dietiste nog even langs en dan wordt alles aangevraagt en kunnen we er thuis mee beginnen.

Morgen vast nog een blogje

Liefs xx

4 opmerkingen:

 1. Ha Sanne,

  Fijn dat je een goede start hebt gemaakt. Hoop dat je lekker slaapt. Een variant op een bekend spreekwoord: Slapend groeien.

  Suc6!

  Anja cf-café

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed werk, veel succes en dat de kilo's maar mogen komen!!

  gr Jroen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed gedaan Sanne. En wat Jroen zegt, laat de kilo's maar komen!!

  BeantwoordenVerwijderen