Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

maandag 17 maart 2014

Opname

Gisteren ben ik opgenomen in het EMC. Zondag is wel een "rare" dag om een geplande opname te starten. Nu kan ik eindelijk vertellen waarom. Eigenlijk moest ik eind vorige week al opgenomen worden, maar afgelopen zaterdag had ik nog een vrijgezellenfeest van een vriendin, dus dat mocht ik niet missen.. Dus vandaar dat het zondag werd. Ik heb een eigen kamer met badkamer en heb zelfs een tafeltje op mijn kamer, dat heb ik nog nooit gehad haha!

Het infuus prikken ging in 1x goed waaauuww.. Dat is normaal nooit.. En ja wel hij zit nog steeds..(Even afkloppen).
Vanmiddag is er een longfoto gemaakt. 
Ook is de diëtiste langs geweest. Die was binnen 2 minuten weer weg. Ik ben 2 a 3 kilo afgevallen, we hebben de sondevoeding verhoogd naar elke nacht, dus dat komt wel goed. Ook is de fysio langs geweest, die komt morgen terug omdat ik bezoek had.

Tijdens de artsenvisite is er afgesproken dat ik een picclijn ga krijgen, waarschijnlijk morgen of anders woensdag.
Ik krijg de hele dag Fortum en 1 keer per dag Tobra, omdat ik de Tobra gebruik moet ik vrijdag een gehoortest doen omdat ik door die AB gehoor schade kan krijgen.
Ik heb ook aangegeven dat ik zo snel mogelijk thuis de kuur wil afmaken. Toen ik vertelde dat ik in Zundert woon (ligt tussen Breda en België) snapte de artsen mij gelijk. Ze willen gaan proberen vrijdag, maar dit moet overlegd worden met mijn longarts en die zei vorige week dat hij mij 1 tot 1.5 week wil houden. Dus daar ga ik maar vanuit, is het toch vrijdag dan is dat een mooie meevaller.

Dit was het even voor nu, als er nieuws is dan komt er weer een blog.

Hier nog even mijn adres:

Erasmus MC
T.a.v Sanne Dekkers
Afdeling: SV-Long Kamer 113
'S- Gravendijkwal 230
3015 CE Rotterdam

Liefs xx

1 opmerking:

  1. Sterkte met kuren! Ik hoop dat je snel weer naar huis mag.
    Ik ben afgelopen vrijdag ook weer begonnen met Cefta en Tobra, maar gelukkig alles thuis dit keer.
    Beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen