Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

maandag 7 februari 2011

Nieuwe week

Afgelopen vrijdag had ik mijn laatste stage dag.. Ik ging er met een dubbel gevoel naar toe. Blij dat het klaar is en mijn diploma (bijna) in de pocket heb, maar aan de andere kant, die kids waren echt schatjes, ik ga ze echt wel missen..
Met 3 volle tassen ging ik naar huis. Allemaal leuke cadeautjes, tekeningen, knutselwerkjes noem maar op. Gelukkig was ik met de auto!

Zaterdag avond had ik een uitje met mijn collega's. Super leuk, lekker opstap en een aantal uurtjes flink dansen.. Natuurlijk hartstikke leuk, maar de rook die daar binnen hing moest het voor mij weer verpesten. Af en toe maar even naar buiten om op adem te komen. Vervolgens heel laat naar huis en de rest van de nacht liggen hoesten tot overgeven toe..Hè balen..
Zondag was dit gelukkig een stuk minder. Mijn benen waren nogal moe, maar voor de rest voelde ik me prima.

Toen ik vanochtend wakker werd, dacht ik nee ik ben te laat, ik moet naar stage.. Maar toen bedacht ik me dat ik helemaal niet meer hoefde.
De komende 7 maanden ga ik werken. Ik heb met mijn arts overlegt hoeveel uur in de week verstandig zou zijn. Hij vond 30 uur in de week genoeg. Daar was ik het mee eens. Mijn baas deed gelukkig niet moeilijk en plant mij voortaan voor 27 uur in de week in. Als dit teveel blijkt te zijn, doen we gewoon een aantal uurtjes minder! Zo fijn dat mensen daar begrip voor hebben en meedenken wat voor mij haalbaar is.

Verder heb ik het gevoel dat de Tobi zijn werk aan het doen is. Ik voel me iets beter dan de afgelopen weken. Ik ga alleen piepen nadat ik de Tobi gebruikt heb, net of er een muis in mijn keel zit en als ik dan hoest, maak ie een geluid hahaha. Het hoesten is niet minder geworden. Ook ben ik nog steeds hartstikke hees. Helaas wil mijn gewicht niet omhoog, ik ben toch weer wat kilootjes kwijt. Ook heb savonds steeds vaker verhoging/koorts.. Dit houden we maar even in de gaten. Maar verder heb ik wel meer energie! :)

Liefs xx

2 opmerkingen:

 1. Heel gek, meestal voel ik me de dag na het stappen in de rook ook niet zo slecht. Maar de dagen eropvolgend merk ik het wel. Moeilijker ophoeste, meer ophoesten etc.
  Mooi dat je een leuke stapavond hebt gehad, jammer dat anderen dat toch nog steeds voor ons moeten verpesten vanwege de rook. Mijn favoriete kroeg kom ik ook niet meer.

  gr Jroen


  oh en werk ze ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Jeroen..

  Nu je hebt zegt.. Ik hoest sinds gistere wel wat meer, maar niet zoveel meer op..Misschien dat het daardoor wel komt..

  Ik kom ook niet zovaak meer in mijn favoriete kroeg. Ook ga ik niet heel vaak meer uit, dat trek ik gewoon niet! ;)

  Dankje! Lekker geld verdienen haha!

  BeantwoordenVerwijderen