Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

maandag 14 maart 2011

Daar gaan we weer

Toen ik gistere wakker werd merkte ik het al..
Het ging niet zoals het normaal gaat.. Mn benen hadden totaal geen zin om mij naar beneden te brengen. Uiteindelijk de rest van de dag maar een beetje in de bank gehangen en een klein rondje gelopen.

Vanmorgen werd ik wakker gemaakt door mijn moeder en die vond dat ik nogal benauwd klonk toen ik sliep, daar heeft ze gelijk in, heel de dag heb ik een beetje moeite met adem halen en zodra ik iets doe breekt het zweet me uit.
Toch ben ik gaan werken, lekker eigenwijs. Het ging wel redelijk.
Verder heb weer pijn aan de rechterkant bij mijn longen. En hoest ik redelijk veel..

Ik kijk het nog heel eventjes aan en anders toch maar weer contact opnemen met het ziekenhuis. Op dit moment heb ik geen extra Ab. We zullen zien wat er dan gaat gebeuren..

Liefs xx

2 opmerkingen:

 1. Damn Sanne, dat zijn mindere berichten. Niet te lang doormodderen he. Een paar mindere dagen zegt in mijn geval soms nog niets, maar pijn is nooit goed.
  De dietiste nog gevraagd naar die andere drankjes?

  sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Jeroen..

  Nee ik weet het.. Ik kijk het tot woensdag aan..
  Nou die dietiste heeft nog niks van zich laten horen!! Fijn dat je altijd iedereen achter zn kont aan moet zitten! :P Mijn longarts gaat er achteraan zitten!

  Dankje!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen