Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

vrijdag 25 maart 2011

Rare vrijdag

Vanmorgen toen ik wakker werd merkte ik dat het niet goed ging met mijn buurman. En dat bleek ook inderdaad zo te zijn. Gordijn werd dicht getrokken, verpleegsters liepen in en uit. 2 dokters waren er. Zijn vrouw werd gebeld.
En aan mij werd vriendelijk gevraagt of ik het erg vond om even naar een andere kamer te gaan. Want het was kantjeboord met mijn buurman. Dus ik een paar spullen gepakt en naar een andere kamer.

Toen ik daar zat kwamen de gedachten van de vorige opname weer boven, toen overleed mijn buurman ook. Ik was lichtelijk in paniek en dat merkte de verpleging. Daar heb ik toch even mee zitten kletsen, want ik voelde me er echt niet goed bij.

Na het douchen mocht ik terug op mijn kamer en zag ik mijn buurman heel rustig liggen aan de kapbeademing. Zijn vrouw kwam bij mij zitten en vertelde dat het weer wat beter ging.
Daar schrik je dan toch elke keer weer van. Ik zou niet graag in de schoenen staan van de verpleging en artsen.

Verder heb ik vandaag veel last van hoofdpijn. Misschien dat het door vanmorgen allemaal wat erger is geworden.
Wel ben ik weer naar de oefenzaal geweest en heb ik weer gefietst en 10 min gebadmintont. Nou daarna was ik echt wel moe en heb ik de rest van de middag in mn bed gehangen.

Zometeen komen mijn tante en oom en die nemen een lekkere maaltijd mee! :D Dat wordt smullen!

Liefs xx

1 opmerking:

  1. Ha Sanne,
    haha, k heb geen nieuws, ben het wel helemaal met je eens! (wat je schreef op mijn blog!) ;-) word echt een topweekeind, denk je ook niet? Haha, nou ja, we maken er zelf maar het beste van!
    Groetjes Ilse

    BeantwoordenVerwijderen