Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

woensdag 30 maart 2011

Nog 2 weken te gaan

De zaalarts kwam vanochtend vragen wat ik wilde. Hier de kuur afmaken of thuis? Ik heb gezegt dat ik eerlijk gezegt nogal twijfelde..
Natuurlijk is het veel fijner om thuis te zijn dan in het ziekenhuis.
Maar omdat de vorige keer zo vervelend was gelopen thuis. Heel het gedoe met de infuzen, pas laat kunnen gaan slapen en alweer vroeg wakker moeten zijn voor de AB giften..
Eerlijk gezegt zie ik dat niet zitten.
Ik ben iemand die dan niet stil gaat zitten, maar gelijk weer van alles wil ondernemen.
Daar was ze het helemaal mee eens. Dus heb ik besloten om de kuur hier af te maken, wat betekend dat ik hier nog 2 weken ben.
Aan de ene kant denk ik pfff nog 2 weken hier, maar aan de andere kant ik ben nu een week hier en opzich gaat het snel, alleen het weekend is saai..

Vandaag heb ik weer een gehoortest gehad en die was weer perfect!
Ook heb ik vandaag een 7 punts curve. Vanochtend na het eten was ie vrij laag, maar verder tot nu toe is ie prima.

Dit was het weer voor vandaag
Liefs xx

6 opmerkingen:

 1. Maar bij Tobra/Fortum heb je toch een heel gemakkelijk schema? Eenmaal cassette Fortum per dag wisselen en eenmaal Tobra in laten lopen..?
  Natuurlijk doe je meer thuis, maar dat hoeft niet negatief te zijn. In het ziekenhuis doe je nl. fysiek eigenlijk niks, in vergelijking dan. beter voor je lijf toch wat in actie te zijn en erop letten dat je niet te ver gaat. Maar daar heb je moeders voor...en aanverwante types...
  Mijn devies, beter naar huis en uit de bacterien daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee ik vind dat je beter daar kunt blijven,het is ook een gedoe met die infuzes heb ik ook gehad.Daar heb je je rust ook en thuis krijg je elke keer visite net op een moment als t even niet kan.En ze kunnen alles in de gaten houden.Met die bacterien klopt wel een beetje maar je krijgt toch AB.Ik zou het daar afmaken.

  Dus je weet nu wel wanneer je ongeveer naar huis kan en kan je aftellen.

  Liefs Margriet Nickname cf

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi meid, ik snap je wel hoor, je zat de laatste keer steeds met dat je een nieuw naaldje moest, dat bedoel je toch met 'gedoe van de infuzen'? Idd is t fijn om thuis te zijn, maar als het prettiger voelt om in t zkh te blijven, moet je dat zeker doen, zeker nu je een eigen kamer hebt (dat scheelt echt veel vind ik zelf, dan houd je het veel makkelijker vol dan op een meer persoonskamer! k Wens je nog een goede opname, fijn dat gister je LF alweer zoveel beter was, dat geeft moed :)
  Groetjes aan alle bekenden daar en super van Daphne he?!
  Liefs
  Jorine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik geef je ook groot gelijk, zeker als de vorige keer niet zo lekker ging,en het geeft toch minder kopzorgen. Nu relaxen en optimaal opladen zodat je lekker lang zonder kunt. En de volgende keer probeer je het gewoon weer thuis.

  Succes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed zo, als je je beter voelt bij een ziekenhuisopname dan een thuisbehandeling gewoon doen, niks mis mee. Lekker aansterken daar! Go girl

  Groetjes Claudia D.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Verstandig hoor, nu kun je gewoon lekker echt je rust nemen en opknappen, en geen zorgen om de infuusdingen. Dat je een eigen kamer hebt scheelt ook enorm, anders komt er van uitrusten een stuk minder en het is ook minder hygienisch.
  Sterkte,
  Liefs Sandy

  BeantwoordenVerwijderen