Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

vrijdag 8 april 2011

Het aftellen is begonnen

Vanmorgen kwam om 10 uur al de zaalarts langs, die heb ik nog nooit zo vroeg gezien.
Ze had wel leuk nieuws te vertellen..

WOENSDAG NAAR HUIS!!  Eindelijk kan ik gaan aftellen..

Verder had ze nog te vertellen dat ik maandag weer een LF moet blazen. Ze dacht misschien had je een minderen dag. Of lag het aan de techniek... Hahaha.. Ik heb haar even netjes verteld dat ik al LF blaas vanaf ik me kan herinneren en dat er niks mis is met mijn techniek, ik weet als de beste hoe het moet, dus daar zal het niet aan liggen. Ze kon er gelukkig wel mee lachen..

De eerste 1,5 week gingen snel voorbij.. Maar sinds afgelopen maandag duren de dagen steeds langer.. Ik kan wel zeggen dat ik het hier flink beu aan het worden ben.
Ik wil mijn vrijheid weer terug, die heb is hier totaal niet.. Al moet ik wel zeggen dat ik al meer vrijheid heb sinds ik alleen lig.
Maar ik baal er af en toe gewoon van dat als ik wil douchen of savonds mijn pyama aan wil doen dat ik dan de verpleging om hulp moet vragen ivm het infuus. En ik weet wel dat ze er zijn om mensen te helpen, maar ik doe het liever zelf.

Nog maar 5 daagjes en dan lekker naar huis!

Liefs xx

6 opmerkingen:

 1. Haha het zal vast aan de apparatuur liggen,, maar het aftellen is begonnen. ik kijk vooral veel films om de tijd door te komen...als je wilt kan je er wel een paar lenen ofsow ;)

  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. fijn dat je woensdag lekker naar huis mag! hopen dat je longfunctie maandag weer beter is, t is ook maar een moment opname ;)
  dus woensdag lekker naar huis en lekker in je eigen bed en je vrijheid weer terug dat is idd ook heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, ik blaas natuurlijk ook al járen, maar ik kreeg laatst toch 2x achter elkaar te horen dat ik het niet goed deed.... Kan dus wel ;).

  Maar hopelijk is het maandag weer op zijn oude niveau en had je afgelopen keer gewoon een 'off-day'. Succes!

  Groetjes,
  Jdutih

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yeah!! Gefeliciteerd, dat word genieten met het lekkere weer. Dubbel genieten! Fijn weekend nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tip: haal infuusslangetje los en onder je kleren door terug naar infuus, weer aankoppelen en klaar. (Vraag even aan je bezoek om te helpen, want alleen lukt dat niet en houd je het niet steriel)Heb jij niemand meer nodig voor aankleden, douchen etc. Wél een verlengstuk vragen, je weet wel, zo'n telefoondraad.
  Succes! Ook met de laatste lootjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hopelijk vliegen de laatste nachtjes snel voorbij! ;)

  Succes met de longfunctie en het aftellen!

  Gr Sam

  BeantwoordenVerwijderen