Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

maandag 25 april 2011

Huid uitslag

Ik heb de afgelopen dagen lekker van het weer genoten..
Lekker in het zonnetje gezeten.. Wel goed ingesmeerd, aangezien ik altijd z'n lichte huid heb..

Helaas heb ik me toch met een hogere factor of vaker in moeten smeren.. Mijn armen, nek, zelfs mijn vingers zijn rood..
Normaal heb ik dit nooit, maar toen viel het kwartje..
Op het doosje van de AB staat; Oppassen met zon..Kan huiduitslag geven zoals; rode vlekken, opgezwollen handen en jeuk..
Nou dit heb ik dus allemaal..

Het is natuurlijk niet slim, maarja om nou met dit weer binnen te gaan zitten vind ik ook een beetje zonde.. En wie weet krijgen we de rest van de zomer regen...(Oke dit is een beetje overdreven) Maar we zitten hier wel in Nederland en niet in Zuid-Frankrijk..

Gelukkig heb ik vanavond mijn laatste tablet, ik hoop dat het snel minder zal worden..Ik hoop wel dat ik me goed blijf voelen ook al heb ik na vanavond geen AB meer.. We zullen het zien..

Verder slaap ik snachts niet heel goed. Vreselijk warm, daar moet ik echt even aan wennen..

Oh en voor ik het vergeet te zeggen; Dit is mijn 100e blog! Op naar de 200!!

Liefs xx

1 opmerking:

  1. Tip: Vision sunprotection.
    Heel lekkere goed uitsmeerbare crème, trekt vlug en goed in, is waterproof en gaat zo'n 7 uur mee. En het mooiste: je wordt tóch bruin!!! Ik zit nu op Vision 30 high protection, vooral gezicht en handen zijn bij mij kwetsbaar dus van eind maart tot oktober is dit mijn dagcerème... Werkt prima!

    BeantwoordenVerwijderen