Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

maandag 17 september 2012

Nog niet veel verder

We zijn het weekend goed doorgekomen. Ik denk dat ik er achter gekomen hoe het komt dat mijn stem hees of helemaal weg is. Door de puffer, ik ben vanaf zaterdag gestopt, hij hielp toch niet. Alleen nu is mijn stem nog hees en verrot. Dus ik ga het tot morgen avond aankijken, is het dan niet beter, zal het daaraan niet liggen..
Maar waar dan wel aan? Dat is nu dus de grote vraag. Op facebook kreeg ik al een vraag of ik mijn mond deed spoelen na het gebruiken van de puffer. Ja dat doe ik, denk dat ik het 2 a 3x vergeten ben, of op dat moment geen water ofzo bij de hand had. Maar anders altijd wel.

De dokter heeft mijn donderdag en vrijdag niet terug gebeld.. Zo irritant he, die communicatie! Krijg daar af en toe echt iets van. Toen ik overging naar het EMC werd verteld dat ik moest mailen als er iets is, dat je dan binnen een dag een telefoontje of een mail terug kreeg. Nou dat is nu dus niet gebeurd.. Ik geef ze nog 1 dag! En anders mail of bel ik morgen gewoon weer! De AB doet niks! Mijn ouders vonden me er niet heel goed uitzien en Marco maakt zich nu ook flinke zorgen. Ik heb nog steeds dezelfde klachten als 2 weken terug. Het wordt niet beter, maar ook niet slechter. Heb geen koorts en ben ook niet benauwd.

En net ben ik naar de fysio geweest en kreeg een conditie test. Nou die was heel slecht, ik heb nog nooit zn slechte conditie test gedaan. Vorige keer zat ik op een waarde  van 38, wat gewoon een heel goede conditie is en nu zat ik op 26.. Dus er iets echt iets goed mis.. Baal er gewoon van!

Ik ga jullie weer op de hoogte houden!

Liefs xx

8 opmerkingen:

 1. Oh getsie Sanne, dat klinkt niet goed!!! Sterkte meid en ik hoop dat het ziekenhuis snel van zich laat horen....

  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hè jakkie, wat vervelend allemaal zeg! Hopelijk knap je gauw wat op en komt er wat duidelijkheid.
  Ik ben me momenteel aan het oriënteren voor een overstap naar mogelijk het emc of het haga. Ik lees dat jij niet r erg tevreden bent over het emc? Of is het verder allemaal wel oké?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hee Mara!

   Nou normaal ben ik heel tevreden over het EMC, het komt nu doordat de Cf verpleegkundige op vakantie is.. Maar verder is het een prima ziekenhuis. En ik denk dat je in elk ziekenhuis wel een puntje hebt wat niet zo lekker loopt. En voor mij is het EMC gewoon het dichtste bij:)
   Waarom wil je overstappen? ;)

   Verwijderen
 3. Pff ze zijn lekker bezig, Het enige wat ik weet is dat Ron op vakantie is. Maarja zo schiet het voor jou natuurlijk niet echt op, hopelijk krijg je vlug reactie. En anders idd zelf weer ff contact opnemen.
  Succes!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt, dat weet ik ook. Zei Dr Hoek 1,5 week geleden! Ik wordt er echt een beetje moedeloos van haha! Hopelijk morgen meer duidelijkheid!

   xxx

   Verwijderen
 4. ach ja Sanne, the same old storie he, die communicatie daar. Om doodziek van te worden, letterlijk en figuurlijk ;) Maar oh het is toch zo'n geweldig en goed ziekenhuis he...ppffff. Altijd, ALTIJD moet je leuren, zeuren en tig keer bellen, mailen wat dan ook om degene te pakken te krijgen die je moet hebben. Heel irritand. Zal wel nooit veranderen. Allemaal mooie verhalen, het klinkt zo mooi en handig, maar werken doet het niet, ggrrrr.

  Maar goed, belangrijkste is dat jij je nog steeds niet goed voelt. Gewoon volhouden hoor, met dat ziekenhuis. En anders als je belt zeggen 'ik wil met sped dr ... spreken'. Heb ik ook eens gedaan, had haar in 1 keer! ;-)

  Gelukkig hebben je ouders hun vakantie af kunnen maken. Ben benieuwd hoe het afloopt...

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja af en toe is het echt vreselijk! En voor je diegene aan de lijn hebt ben je ook een half uur verder.. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd haha!
   Maar normaal heb ik er geen problemen mee, alleen deze keer is het gewoon k*t haha. Maar de Cf verpleegkundige is op vakantie, dus denk dat het daarmee te maken heeft.

   Ik hou je op de hoogte! :)

   Verwijderen
 5. Hoi! Die heesheid heb ik ook wel eens (door puffers of antibiotica). Kunnen ook een soort schimmels zijn in je keel. Ik gebruik dan N.ystatine, dat is wat baby's ook gebruiken bij spruw. Dat helpt.

  BeantwoordenVerwijderen