Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

zondag 28 oktober 2012

Blogje op zondag

Ik zit me te vervelen dus dacht ik laat ik eens een blogje schrijven.

Ik ben bij Marco, die is de carnavals tent aan het opzetten. Ik zit lekker binnen naar hun te kijken hoe ze aan het sjouwen zijn, gevaarlijk op het dak zitten en af en toe naar binnen komen om naar de wc te gaan.

Vanavond gaan Marco en ik gaan naar de bioscoop, anders was ik allang naar huis gegaan, want zo gezellig is het niet haha. Over een paar weken kan ik zelf ook mee gaan bouwen, dus dat is wel leuk.

Verder gaat het wel redelijk met mij. Het blijft allemaal beetje hetzelfde. Ik heb nu bijna een maand de Vfend, of die iets doet weet ik niet. Ik heb afgelopen week wel 40 min hard gelopen, of het aan de Vfend ligt of dat ik toevallig een goede dag had is de vraag.
Aanstaande donderdag moet ik weer op controle, dus dat zullen we zien of mijn LF ook daadwerkelijk omhoog is gegaan. Ik hoop het maar, mijn longarts had het over prednison, dat heb ik liever niet. Dus we gaan het zien.
Ook moet ik donderdag ochtend naar het ziekenhuis in Breda. Ik heb al een aantal jaar een bultje op mijn pols (ganglion) en ben het nu beu. Het zit in de weg en is niet mooi. Ik moet nuchter binnen komen. Ze gaan mijn rechterarm helemaal verdoven, krijg 2 infuzen (aaah slik, drama) Ik heb aangegeven dat ik er doodsbang voor ben en ik krijg van die verdovende zalf, hopelijk kunnen ze goed prikken en blijft mij een trauma bespaard. Vervolgens krijg ik een bloeddruk meter band op mij arm en knellen ze mijn arm af. Dan kunnen ze het bultje goed verwijderen. Ik vind het dood eng. Het liefst was ik onder algehele narcose gegaan, maar omdat er dan een tube in mijn keel komt wat kans op infectie geeft willen ze dat niet doen. Dus dan maar even een grote bikkel zijn...
Ik moet er dan 24uur rustig aan meedoen en mag daarna weer alles doen, natuurlijk wel kijken hoe het gaat. Het zit tenslotte wel op je pols en het wordt gehecht..

Hopelijk duurt het allemaal niet te lang en kan ik tussendoor nog naar huis zodat we niet gelijk door naar Rotterdam kunnen. We gaan het zien..

En vrijdag lekker een weekendje weg met Marco thuis. Super veel zin in! :)

Liefs xx

1 opmerking: