Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

maandag 1 oktober 2012

Flink aan het balen

We zijn een maand verder, een antibiotica kuur van 3 weken verder, een maand collistine vernevelen verder en is niks verandert. Ik hoest, hoest en hoest nog meer, af en toe zo erg dat mijn eten er weer terug uit komt.
Mijn energie is gezakt tot het - punt, mijn gewicht daarin tegen zit gewoon perfect op 55 kilo met 2x sondevoeding in week.
En net conditie test gehad bij de fysio.. Die was gewoon dramatisch slecht. 2 weken geleden zat ik op 26, want slecht is en nu op 20.. En ik kom van de 37( dat was 2 maanden geleden). Het fitnessen gaat wel goed, maar het hardlopen lukt niet meer. Begin juni liep ik de 5 km en nu kan ik nog maar amper 5 min volhouden..

Nu moet ik donderdag op controle in het ziekenhuis. Ik zie er onwijs tegenop. Hopen dat mijn LF niet verder is gezakt en dat er misschien nog een middeltje bestaat die ik kan krijgen, want een opname komt niet uit. Komend weekend weekendje weg, volgende week dinsdag jarig, volgend weekend mijn verjaardag vieren..
Dus ik ben even flink aan het balen..

Hopelijk valt het donderdag mee en kan ik de leuke dingen gewoon door laten gaan!

Liefs xx

4 opmerkingen:

 1. Tik em aan, mede compaan. Kuur is vrijdag gestopt, en de problemen zijn alweer terug.
  Ook hier gaat ie niet de goede kant op.
  Succes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. He balen Jeroen! Zou graag weer de controle over mijn lijf terug willen hebben..
   Jij ook succes!

   Verwijderen
  2. Precies, zo voelt het hier ook. De controle kwijt.

   Verwijderen