Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

vrijdag 1 maart 2013

Dag 5..

Gisteren tegen de avond werd ik opgehaald voor het plaatsen van de picclijn. Ik was heel de dag al heel rustig, maar toen ik daar eenmaal op de tafel lag werd ik heel nerveus. Achteraf viel het allemaal erg mee. Wel is nu mn arm beurs en heb ik flinke spierpijn, maar verder gaat het goed.

Vandaag krijg ik eindelijk een eigen kamer! Hoef je tenminste geen rekening met je buurman of buurvrouw te houden en kan je gewoon lekker je eigen ding doen :).

Zoals het er nu naar uit ziet mag ik maandag naar huis. En moet ik nog 2 weken thuis afmaken. Ik kijk er al naar uit. Ben het nu al zo beu haha.

Voor die tijd moet ik nog LF blazen, het is dat ik er zelf om gevraagd heb.. Ik vind het maar een rare zaalarts.. Hij was aan het uitleggen aan een collega dat ik hier 2x per jaar lig.. dus ik zei nou het is 2 jaar geleden dat ik hier lag, dat is wel wat anders en zo zijn er nog wat dingen die hij dan weer verkeerd doorgeeft..
Maar gelukkig mankeer ik niks aan mijn hersenen, en dat is maar goed ook haha! Je moet constant opletten of alles wel goed gaat ect..

Voor nu laat ik het hierbij.. Zoveel maak je niet mee en het is vooral de dag doorkomen door te hangen, wat computeren, tv kijken en wachten haha..
Nog een paar dagen en dan lekker thuis verder!

Liefs xx

4 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat je een eigen kamer krijgt, dat is echt heel relax ;). Enne succes met de zaalarts het lijkt erop dat je de zelfde hebt als mij haha. Merk je al dat de ab iets doet of is dat nog te vroeg?

  Dikke knuffel Elise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha ja ik weet niet wat een een vent het is, maar hij verdraait alles en zegt het verkeerd.. Hij zei tegen mij de belangrijkste reden dat je hier ligt is omdat je gewicht verloren bent, ik zou nou de benauwdheid is nummer 1 met gevolg dat ik gewicht verloren ben.. Allemaal van zulke dingen bah! :P Kreeg ook medicijnen waar ik nog nooit van gehoord had en schijnbaar stond dat in mijn map.. Ik zou nou ik heb die nog nooit gehad dus ga ik die hier ook niet nemen of Dr hoek moet dit nodig vinden haha!
  Echt erg, maja nog maar een paar daagjes! :)

  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vreemde vreemde man. Toen ik tegen hem zei dat mijn saturatie 88% was zei hij: Nee, kijk weetje zo'n saturatie meter is niet betrouwbaar je moet eigenlijk via het bloed kijken. Ja koekoek waar heeft die man gestudeert haha. Hopelijk mag je maandag naar huis, dan ben je gelijk van hem af ;)

   Soms moet je trouwens wel opletten met medicijnen, want af en toe hebben ze daar een andere naam. Zo was mijn omeprazol daar nexium, dat ha ik bij meer medicijnen. Nouja dat wist je vast al ;)

   Slaap lekker!!

   Verwijderen
 3. Pff die zaalarts.... ik hoor er alleen maar gekke dingen over! ;)
  Maar hopelijk ben je snel weer thuis...dan ben je ook van hem verlost!


  xx

  BeantwoordenVerwijderen