Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

donderdag 18 november 2010

Van alles en nog wat

Afgelopen weekend had ik voorhoofdholte ontsteking. Daar heb ik gelukkig geen last meer van. Wel ben ik nog snotverkouden en hoest ik als een zeehondje..Dit wordt gelukkig niet erger, dus ik kijk het nog even aan..Mijn gewicht wil maar niet omhoog..Ik ga stug door met 3x per dag drinkvoeding, maar het komt onderhand mijn neus uit..En als ik nou resultaat zie dan weet ik waar ik het voor doe, maar dat zie ik niet eens..

Verder ben ik heel blij dat ik naar stage kan, gewoon de dingen doen die ik leuk vind. Ook het werken bij de AH gaat prima! Zaterdag ga ik voor het eerst weer een halve dag werken, ik kijk er enorm naar uit.

Ik heb nog steeds een blauwe plek op mijn hand van het infuus van 1,5 maand geleden..Vreemd vind ik dit, maar dat zal wel goedkomen.

Wat me wel is opgevallen de afgelopen 1,5 maand is dat ik niet meer in 1x een glas leeg kan drinken. Normaal als ik dorst had dan dronk ik zonder erbij na te denken een glas in 1x leeg. Als ik nu drink dan merk ik dat ik tussendoor adem moet halen omdat ik anders geen lucht heb. Dat is opzich niet erg, maar ik vind het wel even wennen. Het gaat toch langzaam achteruit. Soms dan denk ik het moet me lukken, maar dan moet ik naar adem happen, de eerste paar keer dat dat gebeurde, keken mijn ouders verschrikt mijn kant op. Dus dat doen we maar niet meer. Gewoon tussendoor optijd adem halen hahah.

Verder heb ik niet echt meer iets nieuws te vertellen.
Liefs xx

1 opmerking:

  1. Sneller atten dan he meid!

    Nee hoor, flauw van mij.
    Balen dat je het meer benauwd hebt dan eerst.

    Hopen dat het nog gaat verbeteren!

    BeantwoordenVerwijderen