Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

donderdag 11 november 2010

Verkouden

Het begon begin van de week. Keelpijn.. Het gevolg bij mij is dan dat ik verkouden wordt. En jahoor dat is dus nu ook het geval. Alleen iets erger dan normaal. Normaal snotter ik een weekje en dan is het over. Dit keer heb ik er ook oorpijn en hoofdpijn bij. Die holtens zullen wel lekker vol zitten. Sinds vandaag zit ook mijn neus flink dicht..Daardoor adem ik nu door mijn mond en lijkt het alsof ik het benauwd heb. Dat is gelukkig niet het geval, alleen voor de omgeving ziet het er "angstig" uit. Dus nu flink stomen en zorgen dat het los komt en niet naar mijn longen zakt.
Normaal ga ik altijd sporten op donderdagavond, dit keer sla ik over, voel me niet fit genoeg om daar met de fiets heen te gaan (auto is weg) en z'n lekker weer is het ook niet.

Dinsdag avond was ik op de weegschaal gaan staan en tot mijn grote verbazing was er 1,5 kilo eraf..Huh? Hoe kan dat nou? Gewoon gegeten wat ik altijd doe.. Misschien heeft het ook wel te maken met de verkoudheid, ik maak me er maar niet te druk over en hou het goed in de gaten.

Meer heb ik op dit moment niet te vertellen.
Liefs xx

1 opmerking:

  1. Hoi Suus,

    Niet direct een reactie op je blog, maar meer op je berichtje op mijn blog.

    Jup, ik denk dat ik dat ben. Ik heb meegedaan aan een voorlichtingsfilmpje over cf. Ik was toen 9 jaar ofzo. Dus ik denk dat je het goede meisje voor je hebt! :D

    Hoe gaat het met jou? Buiten de verkoudheid?

    BeantwoordenVerwijderen