Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

woensdag 26 januari 2011

GEEN opname!!!

WAAAA geen opname! Pffoeh opluchting! Hahaha

Dus kan gewoon mijn diploma halen..

Maar de klachten zijn er nog wel..
In de kweek van 3 weken geleden is de Pseudomonas gevonden.. En dat verklaard gelijk een hele boel.. Antibiotica's die niet hielpen, geen vooruitgang..Wat wel een beetje balen is, is dat ik die nog niet had..En ook niet wist dat ik die had. Ik heb hem dus al ruim 3 weken en wie weet al langer en NU weet ik dat pas..Ik heb nog een broertje met CF die (hopelijk) nog geen Pseudomonas heeft..
Het is dat ik mailde dat ik er achterkom dat ik die heb, wat als ik niet gemailt zou hebben? Dan zou ik het ook niet geweten hebben en is de kans groot dat mijn broertje die door mij krijgt. Oke de kans is er natuurlijk altijd, maar nu letten we er nog extra op dat we uit elkaars buurt blijven. Het is natuurlijk niet altijd te voorkomen als je in het zelfde huis woont..Op dit moment zit hij 4 meter van mij vandaan en staat de handalcohol op tafel..Hahaha
Ik vind gewoon dat ze even hadden moeten bellen.. Maja dat werkt daar zo niet blijkbaar.

Ik krijg nu 3 weken AB Cipro en ik moet een maand met Tobi sprayen.. Over een maand moet ik op de polie komen. Daar stond toevallig al een afspraak. Als dit niet werkt, dan wordt het alsnog een opname.. Maar voor nu even niet!

Al met al ben ik blij dat er nu eindelijk iets is gevonden waardoor het niet beter ging. Gelukkig heb ik de Pseudomonas met een normale gevoeligheid.. Dus wie weet kom ik er nog vanaf! :)
Nu maar hopen dat mijn broertje hem niet krijgt...

Liefs xx

4 opmerkingen:

 1. Fijn dat je weet waar het vandaan komt. De pseudomonas is een gemeen beestje maar jij hebt er een die nog gevoelig is. Dus komt vast goed.

  (ik heb ook al jaren een pseudomonas, af en toe doet hij vervelend maar tot nu toe krijgen we hem nog steeds klein)

  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt fijn dat je nu weet waardoor het komt, maar de Pseu is nooit fijn! Heb hem zelf aan heel erg lang, en we zijn steeds aan het kijken welke medicijnen nu wel helpen en welke juist niet! Ik wens jou heel veel sterkte toe, en hoop dat je hem nog ´kwijt´ raakt en je broertje hem niet overneemt!

  Liefs Saskiaxxx!(L)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je je diploma gewoon kan halen :)...jammer van die pseu, hoop dat die met dat cipro kuurtje vlug verdwenen is, en je broerke hem nie krijgt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Volgens mij is het wel zo logisch dat ze meteen bellen als er zoiets uit je kweek komt! Al helemaal als je die nog niet had en dat het nieuw is. Lijkt mij ook dat ze die dan meteen aanpakken en behandelen en niet wachten tot je weer op controle komt. Natuurlijk heb je dan klachten..
  Heel veel sterkte en hopelijk voel je je snel weer beter en is een iv kuurtje niet nodig.

  Liefs Gwen

  BeantwoordenVerwijderen