Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

woensdag 5 januari 2011

Kuch Kuch...

Sinds gistere merk ik dat ik nog meer aan het hoesten ben, gelukkig is dit niet snachts en kan ik gewoon lekker doorslapen! Ook ben ik gisteren naar de fysio geweest. Dit keer bleef gelukkig mijn hartslag rond de 160 hangen en voelde ik me stukken beter dan de keer ervoor. Ook hebben we even de ademhalings technieken doorgenomen en weet ik weer hoe het precies moest. Ergens wist ik het ook wel, maar het was een beetje verslapt.

Vandaag heeft mijn slaapkamer een grondige beurt gehad. In de vakanties houd ik het altijd zelf bij, maar vorige week was het erbij ingeschoten.. Nu is mijn kamer weer lekker stof vrij. Alleen het stofzuigen en het dwijlen laat ik aan mijn moeder over, dit kost me net teveel energie, ik slaap op zolder en moet ik al 2 trappen op met een stofzuiger in mijn hand, niet heel handig..
Vanmiddag ben ik wat extra aan het hoesten, ongeveer 3uur aan een stuk. Ik denk doordat ik vanmorgen nogal fanatiek bezig geweest ben. Hopelijk zakt dit en kan ik gewoon slapen vanacht.

Morgen vroeg nog even werken. Smiddags op na Rotterdam! Om 14.45u LF blazen en 15.50u bij de arts. Helaas zit er een uur tussen, dit kon niet anders, maar ik vermaak me wel! Het is toch altijd een stuk lopen en nu kan ik op mn gemakje doen.
Morgen een blog hoe het in het ziekenhuis was..

Liefs xx

1 opmerking:

  1. Heel veel succes morgen en we horen wel van je hoe het is gegaan!

    Liefs, Saskia!

    BeantwoordenVerwijderen