Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

dinsdag 25 januari 2011

Knoop doorgehakt

Gistere avond zat ik er helemaal doorheen. Met koorts (38.9) ben ik gaan slapen, vanochtend was dit weer gezakt. Ik wilde met de auto naar stage gaan, maar mijn papa was eerder weg en had de auto mee! Hè shit.. Dus ik op de fiets, na er 10 min langer over gedaan te hebben dan normaal was ik er..

Toen mijn stagebegeleidster vroeg hoe het ging, begon ik te huilen en kwam alles eruit..
Dat ik zo graag mijn diploma wilde halen en die 1,5 week wilde afmaken terwijl ik eigenlijk weet dat het niet gaat..
Na een fijn gesprek te hebben gehad, gaan ze er alles aan doen dat ik wel mijn diploma kan halen.. Het zou toch te belachelijk zijn voor woorden dat ik door die laatste 1,5 week mijn diploma niet kan halen.. En de directeur van mijn stage zei; Als jouw school moeilijk gaat doen, dan bel ik wel even.., Jij verdient jouw diploma dubbel en dwars.. Dat luchte toch wel op.. En het stelt me gelijk gerust.. Het komt wel goed! :)

Verder heb ik vanochtend naar het ziekenhuis gemailt..Alleen heb ik nog niks terug gehad.. Als dit morgen middag nog niet is, opnieuw een mail sturen en anders bellen!
Verder is de pijn nu constant en ik heb ook het gevoel dat ik verhoging/koorts heb. Alles kost gewoon zoveel moeite..
Als ik meer weet dan horen jullie het!
Liefs xx

7 opmerkingen:

 1. Mooi dat het goed komt. Fijn dat je stagebegeleidster en directeur het begrijpen en meewerken. Dat is dan geregeld dan.
  Niets staat nu meer in de weg om aan je gezondheid te werken. Dus chop, chop vroeg naar je bedje en uitzieken hoor.

  Groetjes Ad

  BeantwoordenVerwijderen
 2. inderdaad fijn dat het geregeld kon worden. ik herken het echt heel erg, ik ben dit jaar wel doorgegaan voor een toetsweek (ik heb ze overigens wel allemaal gehaald) maar de maandag erna op controle en ze hebben me maar gelijk voor 4 weken aan het infuus gezet. dus ik denk dat je de goede keuze maakt hoe moeilijk het soms ook is.

  groetjes Din (cf-cafe)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tuurlijk komt het goed! Stagebedrijven doen vaak niet zo moeilijk, vooral niet als ze gezien hebben wat je kan en hoe je inzet was. Dat heb ik ook wel gemerkt.
  En verder snap ik dat je graag met de rest wil afstuderen, dat is wel net zo leuk. Helaas heb ik door een ziekteperiode in mijn laatste tentamen week ook niet af kunnen studeren met de rest, omdat ik die tentamens in de zomerperiode moest herkansen. Het feestje heb ik gemist op school, maar zelf daarna dubbel zo hard thuis gevierd (Wat veel belangrijker is), en nu 6 jaar later voelt je er niets meer van ;)

  Sterkte, snel opknappen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een opluchting voor je, soms is het goed om het er gewoon even uit te gooien ipv maar door te gaan terwijl je eigenlijk niet meer kunt. Nu lekker aan jezelf denken en goed uitzieken.
  Sterkte!
  Liefs van Sandy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat ze zien wat voor een bikkel je bent. Je verdient het dat ze er begrip voor hebben.
  Nu eerst aan je gezondheid werken en de rest komt dan wel.

  Heel veel sterkte en het komt echt wel goed met jouw diploma!!

  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. fijn dat je stagebegeleider en directeur zo begripvol zijn.
  ga maar lekker aan je gezondheid werken en met dat diploma gaat het wel goed komen.

  liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat ze op stage er begrip voor hebben!
  Ik wens jou heel veel strekte toe, en hoop dat je snel opknapt!

  Veel liefs Saskia!(L)

  BeantwoordenVerwijderen