Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

maandag 24 januari 2011

NU EVEN NIET!!

Hoesten hoesten en nog eens hoesten..:( Snachts gelukkig niet, maar wel benauwd.. Bij het ademen doet ook alles zeer..Simpel naar stage fietsen ging ook maar met moeite..

Tjah wat doe je dan? Ik weet het; Contact opnemen met het ziekenhuis.. En ja het antwoord weet ik al: Opname..
Maar dat wil ik juist niet.. Nog 1,5 week stage, nog 1 week voor ik alles in moet leveren..
Waarom moet dit juist nu komen? Ik ben het kotsbeu.. Al 3 maanden is het kwakkelig en wil het maar niet vooruit..Ondertussen al 4 antibioticakuren gehad..
Ik ben nu echt aan het twijfelen wat ik moet doen..
Het komt gewoon niet uit nu! Gewoon even niet..Ik wil mn diploma halen, gelijk met al mijn klasgenootjes mijn diploma ondertekenen!
Omdat ik in Okt. al 3 weken gemist heb kan ik nu niks meer missen, echt gewoon zwaar klote!
Ik weet het gewoon even niet meer..

Liefs xx

10 opmerkingen:

 1. Sterkte meid!
  Knap snel op..

  Veel liefs Saskia!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Sanne,

  Ik ken het stageprobleem. Ik zou zeggen; als het echt puur om anderhalve week gaat, maak die nog even af! Dan kun je daarna gaan kuren als het nog nodig is. Desnoods maak je kortere dagen maar zorg je wel dat je alles af kunt hebben. Dat is natuurlijk het fijnste, als je het gewoon af kan ronden! Zou zonde zijn als dat nu net niet lukt!
  Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Sanne,
  Is er niets met school te regelen voor jou? Je kunt toch niet doodziek blijven rondlopen? Moeilijk hoor, omdat je zo graag wilt maar het eigenlijk lichamelijk momenteel niet meer gaat.

  Ik hoop dat je er snel uitkomt.
  Groetjes Claudia D.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Sanne,
  Ik zou als ik jou was me laten opnemen. Elke schade aan je longen is voor altijd en geeft functieverlies. Er snel bijzijn is van belang.
  School is belangrijk, maar gezondheid is veel belangrijker!!!!!!!!!!

  Groetjes van Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Claudia.. Nee school moet zich aan de regels houden.. Ik weet het belachelijk dat ze geen uitzondering maken.. Dit probleem heb ik vorig jaar ook gehad..

  @ Astrid.. Ik ga morgen contact opnemen met het ziekenhuis..Vragen om een pillenkuurtje ter overbrugging..
  Ik wil graag die 1,5 week even afmaken en mn diploma ondertekenen over een maandje..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waarom niet stage en een kuurtje?
  Met infuus ga ik meestal gewoon naar het werk, het ligt eraan hoe ik me voel.
  Ik hoef nooit het ziekenhuis in. Thuiszorg en antibiotica voor thuis is meestal binnen 1 of 2 dagen geregeld.. weet niet hoe dat bij jou werkt en of dat wel kan.

  Je gezondheid is belangrijker maar ik snap dat dat papiertje ook erg belangrijk is, daar heb je zo hard voor gewerkt.

  Moeilijke keuze maar je gezondheid gaat voor. Deze longen moet je zo goed mogelijk houden. Zoals Astrid zegt, eenmaal schaden in de longen gaat niet meer over en geeft longfunctie verlies.

  Succes, hoop dat je je snel beter voelt!

  Liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik bedoelde net zoals Denyce inderdaad dan wel een thuiskuurtje of een kuurtje ter overbrugging. Helemaal niks lijkt me nu inderdaad geen optie:) Hoop dat je eruit komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Denyce.. Nja ik doe liever niet een kuur en stage tegelijk. Ik werk met kinderen van 6/7 jaar en als ik dan zn infuus heb vind ik dat een beetje link..

  Ik weet niet of dat bij mij kan..Dat zou ik dan moeten vragen..
  Ik weet dat ik contact op moet nemen. Ik heb nu ook al verhoging. Morgen ga ik dat doen..
  Even afwachten.. Maar ik wil gewoon dat papiertje.. haha klein beetje eigenwijs maar! :p

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hey Sanne,
  vervelend zeg! Maar ik herken het wel. Tja je doet er wel goed aan om je gezondheid voor te laten gaan, ik zou denk ik proberen een overbrugging van anderhalve week met tabletten of thuisinfuus. Als je de arts (volgens mij hebben we dezelfde dacht ik...) je situatie voorlegt denk ik wel dat ze je begrijpt en misschien kan meedenken aan een oplossing. Maar ik kan natuurlijk niet inschatten hoe slecht je je nu voelt, je moet natuurlijk wel uitkijken en voorzichtig zijn en niet teveel risico nemen. Lastig hoor, ik sta ook weleens voor dat soort dillema's...
  Sterkte en succes.
  Liefs Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hoi sanne

  wat vervelend. ik snap dat je dat papiertje wilt. ik ging meestal met een infuus kuur ook gewoon stage lopen. lag er wel een beetje aan hoe ziek ik mezelf voelde. zelfs met kindjes van 5/6 jaar.
  ik zou het gewoon even overleggen met je arts indd. ik denk dat ze wel mee kan denken met een oplossing en je situatie wel snapt.

  liefs marion

  BeantwoordenVerwijderen