Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

donderdag 20 januari 2011

Update

Hier ben ik weer hoor met een blog!
De afgelopen dagen zit er een beetje vooruitgang in.. Maar niet om te zeggen heeeel veeeel. De vermoeidheid van afgelopen zondag is gelukkig (bijna) weg. Maar het hoesten is meer geworden helaas. Afgelopen dinsdag heb ik op het punt gestaan om het ziekenhuis te mailen.. Ik heb dit niet gedaan omdat ik de laatste 2 weken stage wil halen..
En ik weet dat mijn gezondheid voor gaat.. Maar ik wil zo graag mijn diploma halen..Gelukkig heb ik al mijn verslagen ect af! Dat geeft al gelijk een heleboel rust. Over 1,5 week moet ik alles pas inleveren..

Verder ging het afgelopen dinsdag bij de fysio ook niet geweldig. Mijn hartslag bleef prima, maar mijn saturatie zakte ineens naar 93%.. Dit heb ik echt nog nooit gehad, het laagste was 96%..Ik voelde me verder wel prima..
Ook heb ik sinds een paar dagen een piepende adem als ik bijvoorbeeld de trap opgelopen ben..Ook dit heb ik nooit gehad..
Maarrrr ik ben niet afgevallen gelukkig en eet ik nog steeds goed! Daar ben ik toch wel blij om!

Liefs xx

2 opmerkingen:

 1. Hoi Sanne,
  fijn dat je verslagen af zijn! :-)
  Wel vervelend dat het met je gezondheid nog niet helemaal goed gaat, hopelijk wordt het hoesten niet erger. Sterkte en succes.
  Liefs Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig heb je de verslagen af, dat is al een gerust stelling voor jezelf!
  Hopelijk voel je je ook snel beter!

  Veel liefs Saskia!

  BeantwoordenVerwijderen