Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

donderdag 23 december 2010

5 punts curve

Gistere heb ik de 5 punts curve gedaan. Ik vond het best wel spannend en toen ik de eerste keer prikte, trilden mijn vingers als een gek. De tweede keer dat ik dit deed was het al veel minder. Het hoogste was 8.1 en het laagste (toen was ik nuchter) 5.2.. Best netjes toch.. Kheb vandaag de uitslagen naar het ziekenhuis gemaild. Even kijken wat ze gaan zeggen..
Verder hebben ik nu een gevoelige vinger, maar dat zal wel snel over gaan.

Vandaag heb ik ook de laatste AB op, na 3 weken Cipro geslikt te hebben is ie eindelijk op. Niet dat ik er veel van gemerkt heb.. Ik voelde me niet slecht, maar was om te voorkomen dat ik me slecht ging voelen. Hopelijk blijft het zo gaan. Iedereen is ziek of verkouden, maar ik piep er denk ik tussen door (even afkloppen, je weet nooit..)

Morgen ochtend nog stage en dan lekker 2 weekjes vakantie.. Echt super veel zin in. Even geen kinderen aan mijn hoofd! Hahaha..Verder ga ik lekker werken en leuke dingen doen..En vooral geen school dingen..Echt vakantie houden dus! :)


Dit was het wel voor vandaag. Als ik iets hoor van het ziekenhuis dan laat ik het jullie weten
Alvast een hele fijne kerst iedereen!

Liefs xx

4 opmerkingen:

 1. Dat klinkt inderdaad netjes. Dat is goed om te horen! Toch wel balen van de hypo's.

  Heb je nu een meter thuis? Dan kan je misschien wat vaker een curve prikken. In de gaten houden.

  Ik zit een beetje in dezelfde situatie als jij. Hypo's, niet altijd hoog. Maar kom soms toch wel in de 12 uit. Toch wil mijn arts nog niet gaan behandelen. Omdat ik dan waarschijnlijk meer hypo's ga krijgen. En aangezien ik die 's nachts heb wil ik dat liever niet! Met 2.6 wakker worden is toch wel laag genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marjolein,

  Ik had een meter van de huisarts geleend, die moest ik vandaag terug brengen.. Wel jammer, want nu kan ik niet meer meten..

  Oeh 2,6 is wel laag inderdaad! Vervelend allemaal.. Goed in de gaten houden!

  Liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn huisarts vond mijn hypo's genoeg om een aanvraag te schrijven voor een meter. Hiermee ging ik naar de apotheek en daar kreeg ik er zo één mee. Nooit een rekening gezien, is in bruikleen misschien? Of misschien is de rekening naar de verzekering gegaan :-)
  Teststrips en lancets moet ik wel zelf betalen, omdat ik geen insuline gebruik. Dit is erg duur, maar ik hoef niet vaak te prikken dus dan valt het nog wel weer mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Sanne,

  je suikerwaarden zijn inderdaad best netjes, houden zo! :-)
  Geniet van je vrije dagen en de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!

  Liefs Claudia

  BeantwoordenVerwijderen