Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

vrijdag 17 december 2010

Reactie ziekenhuis

Toen ik gistere nog steeds geen reactie gehad had van het ziekenhuis besloot ik opnieuw te mailen. Vanmorgen al vroeg kreeg ik een mail terug. Ik moet een afspraak maken bij de huisarts om een 5 punts curve te laten maken. Eigenlijk wilde ze dat ik het in het EMC liet doen maar gezien de afstand mocht het ook bij de huisarts. Ik las het mailtje pas net na de middag en bij de huisarts kan je maar tot half 12 een afspraak maken. Ik dacht als ik er nou gewoon naar toe ga, lukt dat vast.. Maar nee.. Ik werd gewoon naar huis gestuurd met de medeling; Je kunt alleen bellen om een afspraak te maken tussen 8.00-11.30u.. Probeer het maandag maar.. Nou das fijn, dan ga ik maandag maar wat later naar stage..

Net ben ik weer bij de fysio geweest.. Dit was zwaar, maar wel goed.. Nu zit ik lekker uit te rusten op de bank..Straks lekker koken en vanavond lekker niks doen!

Morgen weer een dagje werken en savonds opstap met mijn collega's! Super veel zin in! En zondag maar een rust dagje houden! ;)

Allemaal een fijn weekend!
Liefs xx

1 opmerking:

  1. Als het goed is kan jouw huisarts je zo naar de apotheek sturen en dan krijg je zelf een prikset. Heel makkelijk. En dan kan je dus zelf een curve maken. Hoef je daar niet steeds heen...
    Dat heeft mijn huisarts ook gedaan.

    Succes!

    BeantwoordenVerwijderen