Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

donderdag 30 december 2010

Snotverkouden...

Het gaat gelukkig alweer een stuk beter..Gistere middag kreeg ik met moeite 1 boterham weg omdat ik zo benauwd was, maar vanmiddag gingen er binnen 10 min 2 boterhammen in!!
Gistere voelde ik me totaal balabbert. Gistere avond had ik ook ineens koorts, dit is denk al 3 jaar geleden dat ik voor het laatst koorts had..Gelukkig was dit vanochtend gezakt..

Vanochtend ben ik naar de fysio geweest. Het is maar 1 min fietsen, daaraan gekomen mocht ik gelijk doorlopen, ik hijgde nogal, gelijk werd mijn hartslag gemeten, oeps 160 van een klein stukje fietsen.. Eerst moest mijn hartslag gezakt zijn voor ik mocht beginnen.. Uiteindelijk zakte die niet verder dan 125.. Toch heb ik bij de fysio bijna alles gedaan. Alleen de kracht training voor mijn bovenlichaam hebben we even gelaten voor wat het is, omdat ik daar afgelopen maandag zoveel spierpijn van had dat ik er bijna geen lucht van kreeg..

Wel ben ik heel erg verkouden en nies ik de hele dag door.. Het hoesten is gelukkig niet erger geworden..
Morgen volgt de laatste blog van dit jaar...

Liefs xx

1 opmerking:

  1. Gelukkig gaat het qua benauwdheid beter!
    Hoop dat de verkoudheid snel weg is..

    Veel liefs en knap maar snel op!

    BeantwoordenVerwijderen