Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

dinsdag 12 oktober 2010

Van alles

Vanmorgen heb ik met de fysio weer iets opgebouwd en niet zomaar iets. Ik ben er heel trots op. Ik heb 20 minuten gefietst op 45 watt!! Vorige week was het nog 10 min op 35 watt. Toen ik van de fiets afkwam, stond ik wel te trillen op mijn benen. Daarna heb ik even gerust en toen kwam het middag eten al.

Smiddags heb ik geslapen, heel vast en werd ik wakker geschrokken door de verpleging. Ik heb sinds ik wakker ben al hoofdpijn. Heel vervelend. Maar gaat vast en zeker weer over!

De dietiste is nog langs geweest. Daar had ik zelf omgevraagt. Ik drink per dag 1 keer drinkvoeding. Dit moet ik nu 2 keer gaan doen en als ik een maaltijd oversla ( ik heb aangegeven dat ik het eten niet lekker vind) moet ik er 3 per dag nemen.

Verder is de zaalarts vanmorgen nog langsgeweest. Mijn longfuntie is niet vooruit gegaan. Gistere vertelde ik al dat ik het niet wist, omdat ik hem niet meekreeg. Ik blies nu 1,80 liter en de vorige keer 1,75..Dusja dat is dus 3 keer niks. Ze gaan pas over mijn ontslag praten als ik boven de 2.00 liter uit kom. Donderdag moet ik weer blazen en ik ga mijn longen uit mijn lijf blazen (natuurlijk niet letterlijk hihi) en ik zal ze eens wat laten zien hier! hahaha ik ben benieuwd.

Straks komt mijn mama en die neemt lekkere saté mee! En ook gaan we een rondje wandelen! Ik wordt hier af en toe echt gek en  heb ik het gevoel dat de muren op me af komen.

Ook laat ik vanavond even naar mijn infuus kijken. Hij begint te irriteren, vorige week zat ie natuurlijk ook in die ader en dat is nu gewoon een stuk gevoeliger. Ik hoop niet dat ie opnieuw geprikt moet worden..Maar we zullen zien.

Liefs xx

1 opmerking:

  1. Heey! Echt goed dat je zo vooruit bent gegaan met fietsen! Jammer dat dat niet aan je longfunctie te zien is, maar je voelt je er vast wel beter door?!
    Hopen dat je snel weer naar huis mag!

    Liefs X

    BeantwoordenVerwijderen