Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

vrijdag 29 oktober 2010

Terug thuis

Gistere kwam het goede bericht dat ik weer naar huis mocht! Heerlijk! Nu hopen dat ik er langer van mag genieten! Ook heb ik gevraagt wat ik moet doen als ik weer een longbloeding krijg. Het antwoord was, als het maar een beetje is, net als dinsdag avond, moet ik het wel even melden, maar hoef ik niet te komen. Is het echt duidelijk meer, dan ben ik de klos! Ook heb ik nog een sputemkweek ingeleverd, die zag er wat anders uit dan normaal, zal jullie de details besparen haha.. Ik ben benieuwd wat daaruit komt. Ook moet ik over 3 weken een CT scan laten maken, ik hoop dat alles gewoon goed is.

Gistere avond ben ik gaan sporten..Ik weet het, wie doet dat nou die net uit het ziekenhuis is. Ik wilde toch een poging wagen en het ging goed! Ik heb rustig aangedaan en alles op mijn gemak. Het ging goed. Niet overdreven moe. Ik was met de auto gegaan voor het geval dat het te vermoeiend zou zijn, dan hoefde ik niet terug te fietsen.
Vanochtend kreeg ik een hoestbui, ik had nogal moeite om mijn ademhaling onder controle te krijgen, gelukkig lukte het en ging ik niet hyperventileren.
Verder ga ik zometeen mijn kamer schoonmaken, dat is ook al weken niet gebeurd, die kan wel een beurt gebruiken. Vanavond heb ik een verjaardag! Super veel zin in!

Allemaal een fijn weekend!
Liefs xx

1 opmerking:

  1. Pff las net je vorige blogje idd heel heftig allemaal...fijn dat je nu weer thuis bent, lekker aan het sporten. Veel plezier vanaaf op de verjaardag :)

    BeantwoordenVerwijderen