Over mij

Mijn foto
Ik ben Sanne, 27 jaar en ik heb CF. Ook heb ik een broertje met CF. Ik ben onder behandeling in het Erasmus MC in Rotterdam. Ik werk 24 uur per week bij Albert Heijn als caissière. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te shoppen en op stap te gaan met vriendinnen/vrienden. Ik heb een relatie met Marco sinds 04-09-2011

zondag 10 oktober 2010

Weekend thuis

Vrijdag avond was mijn eerste avondje thuis. Niet heel veel gedaan. Vooral in de bank gezeten en toegekeken hoe iedereen voor mij in de weer was. Heel gek vond ik dit. Ik moest van mijn ouders gaan zitten en me rustig houden. Dit is dus totaal niks voor mij, maar goed nu kan het even niet anders.

Zaterdag was The big day!! Ik werd 20 jaar! 'S ochtends was er niemand thuis en heb ik op mijn gemakje mezelf kunnen douchen ect. Toen ik beneden kwam stonden er 2 wasmanden met vuile was. Normaal stop ik die in de wasmachine en de droger. Dus ik dacht dat doe ik nu ook even. Het is me gelukt, maar vraag niet hoe. Ik kwam er gelijk weer achter hoe eigenwijs ik ben. Daarna nog maar even afgewassen. Daarna ben ik maar even in de bank gaan zitten. Toen mijn ouders thuis kwamen, waren ze heel blij dat ik de was gedaan had, maar dat het niet de bedoeling was. Van hun moest ik weer verplicht gaan zitten.
Toen wilde ik even mee om boodschappen, wat lekkers halen voor mijn verjaardag. We gingen met de auto (iets wat we normaal niet doen). We gingen naar de AH, waar ik werk. Iedereen vloog op me af om me te feliciteren en te vragen hoe het ging. Toen we halverwege de winkel waren moest ik echt even zitten, ik kon niet meer. Daarna zijn we maar zo snel mogenlijk naar huis gegaan en heb ik in de bank gelegen.
'Savonds kwam er visite, heel gezellig, maar té vermoeiend. Vanochend was ik nog moe.
Vanmiddag kwamen mijn vriendinnen/vrienden en ook nog mijn nicht en haar man met hun kindje van 2 maanden. Was heel gezellig, maar voel nu dat ik toch echt heel moe ben.
Vanavond komt er gelukkig niemand meer.

Straks mijn tas weer inpakken. Morgen om 10uur moet ik er weer zijn!
Ik heb in ieder geval een SUPER weekend gehad! Ik ben heel erg blij dat ik mijn verjaardag lekker thuis heb mogen vieren!!

Liefs xx

2 opmerkingen:

 1. Fijn dat je het thuis hebt kunnen vieren inderdaad!! Nog gefeliciteerd:)

  groetjes Tamara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha!
  Gefeliciteerd nog! Fijn dat je het zo leuk hebt gehad!
  Succes weer deze week! Hopelijk knap je nog meer op, want je bent echt nog niet de oude zo te lezen...! Hou je taai hoor en laat je niet gek maken als de dokters soms n beetje gek doen..!
  Doeidoei
  Jorine

  BeantwoordenVerwijderen